Coolsculpting

Fettminskning utan kirurgi

Behandlingar

ETT BRETT UTBUD AV KVALIFICERADE BEHANDLINGAR

Vi erbjuder ett stort utbud av plastikkirurgiska ingrepp, medicinska behandlingar och dessutom hudinjektioner.

 

PLASTIKKIRURGI

Ansiktslyft

Detta är ett av de vanligaste ingreppen inom estetisk plastikkirurgi. Stigande ålder och yttre faktorer ändrar ansiktets form och utseende. Ett ansiktslyft är ett bra alternativ om det finns ett större behov för borttagande av hud. Ett konventionellt ansiktslyft kombineras ofta med en fettsugning under hakan.

Bröstförminskning

Värk i nacke och skuldror är två vanliga problem som kan orsakas av för tunga bröst. Förskjutningar i ryggraden och felaktig kroppshållning är två andra symtom. Därför kan en bröstförminskning vara till stor hjälp för många kvinnor.

Bröstförstoring

Ett vanligt plastikkirurgiskt ingrepp som är avsett att förändra form och volym på brösten. En vanlig anledning till bröstförstoring är att patienten vill återställa bröstens form efter graviditet och amning.

Bröstlyft

Ärftlighet, amning, och upp- eller nedgång i vikt är tre vanliga anledningar till hängande bröst. Ett bröstlyft kan kombineras med bröstförstoring, men man bör helst inte välja för stora implantat.

Bukplastik

Bukplastik fungerar bäst på kvinnor. Manlig bukfetma brukar inte kunna minskas med denna metod, då krävs förändrad kost och bättre motionsvanor. På kvinnors bukfett, som är koncentrerat kring nedre delen av buken och höfterna, kan bukplastik ge stor effekt, särskilt om det också finns ett hudöverskott.

Fettsugning

Fettsugning bygger på att huden drar ihop sig och formar sig efter den nya kroppsformen som bildas efter fettsugningen. Metoden är bra om man vill bli av med en fettansamling som exempelvis gör det svårt att bära vissa kläder. Lårens ut- och insidor, vaderna, buken och ryggen är några vanliga områden för fettsugning.

Fettransplantation

Vid en fettransplantation flyttas fettvävnad från en del av kroppen till en annan. Detta ingrepp är effektivt bland annat för att förstora läppar, bygga upp insjunkna kinder samt för att åtgärda volymdefekter i bland annat bröst eller stuss.

Gynekomasti

Gynekomasti är en benämning för kvinnoliknande bröst som kan uppstå hos män. Med hjälp av fettsugning och/eller kirurgi tar man bort fett och minskar bröstens volym

Hakimplantat

Hakimplantat finns i ett stort antal storlekar, former och material. Fasta silikonimplantat tolereras lätt av kroppen och är därför vanliga. Ett hakimplantat kan kombineras med andra ingrepp som fettsugning och ansiktslyft.

Intimkirurgi

Förändring av de inre blygdläpparna kan göras av flera anledningar: utseendemässiga och vid obehag när man använder vissa kläder, bland annat. Intimkirurgi genomförs under narkos eller lokalbedövning.

Läppkirurgi

Läpparnas utseende förändras med tiden, de kan minska i volym och man kan få en längre överläpp med tiden. Det kan även uppstå rynkor runt munnen. Dessa problem kan avhjälpas med olika former av läppkirurgi.

Näsplastik

Näsan är viktig för utseendet och det är inte ovanligt med patienter som önskar en smalare eller mindre näsa. Vi tar hjälp av datoranimation för att hjälpa patienten att se hur näsan kommer att se ut efter ingreppet.

Pannlyft

Ett piggare utseende kan uppnås genom ett pannlyft. Botoxinjektioner är en metod som fungerar kortsiktigt, för en mer varaktig förändring kan pann/ögonbrynslyft vara ett bra alternativ.

Övre ögonlocksplastik

Ett vanligt ingrepp inom plastikkirurgin. Tunga ögonlock kan leda till både försämrad sikt och huvudvärk. Vid en ögonlocksplastik avlägsnas hud och eventuell muskulatur samt fettansamling i ögonvrån.

Öronplastik

Inte minst för pojkar kan utåtstående öron vara besvärande, då de ofta inte kan dölja öronen under håret. Öronplastik innebär kortfattat att örats broskvävnad böjs tillbaka med ett speciellt slipinstrument.

Överarmsplastik

Slapp vävnad på armarnas baksida är ett vanligt problem för kvinnor. Vid överarmsplastik lägger vi ett snitt varefter underliggande fettvävnad och hud tas bort.

MEDICINSK HUDVÅRD

 Vid sidan av dessa plastikkirurgiska behandlingar erbjuder vi även medicinsk hudvård i olika former:

  • Hudföryngring
  • Hudslipning
  • Kemisk peeling
  • Ansiktsbehandling
  • Hårborttagning
  • Kärl-och pigmentborttagning

Dessutom erbjuder vi hudinjektioner med botox och fillers. En vanlig metod som hjälper dig att minska rynkorna, finjustera proportionerna i ansiktet, ge ett lite yngre utseende och återfukta hyn.

Experter på skönhet och välmående!